středa 10. dubna 2013

Buď maximálně minimalistická

Na pole módy přichází nový trend a to maximální minimalismus.

Noste ho prakticky jakkoli a kamkoli. V co největší míře. Čisté linie, jednoduché střihy, bez mnoha detailů.
Ale o to větší propracovanost!

Konečně je to tady pouzdrové šaty, kabáty jednoduchého, ale skvostného střihu, který Vám bude slušet. A ano opravdu skoro každé postavě. Hlavní na minimalismu je, že konkrétní kousky, pokud jsou z luxusních materiálů, vydrží na věky. Sice to třeba nebude hot trend, ale s těmito věcmi budete moct kombinovat prakticky cokoli. A to hlavně proto, že jsou to jednoduché linie, které můžete prakticky doplnit čímkoli a nebudete působit přeplácaně. Samozřejmě musíte volit ladící barvy a nevzít si 27 prstenů, rudé náušnice a 6 šňůr různých korálů na krk. Ale jinak nebudete ničím limitovány a budete moct kombinovat až se z Vás bude kouřit. :-)
V minimalistickém stylu budete vždy vypadat upraveně, elegantně a často i nedostupně a přísně. A co je pro muže víc sexy než nedostupná sexy žena!

Minimalismus






Jedna ze starších přehlídek v duchu minimalismu. Ale co si budeme povídat trendy z módních mol se v ulicích doopravdy prosazují až po delší době. Kór u nás v Čechách :-)


Volné, dlouhé šaty a sukně Jil Sander

Modro bíla kombinace Jil Sander

Bílé triko, maxi sukně Jil Sander

Pruhy Jil Sander

Minimalismus neznamená jenom neforemné, velké a pytlovité oblečení, ale i upnuté hladké střihy. Minimalismus neznamená jen rovné střihy, ale i zvlněné části. Minimalismus neznamená žádné doplňky, ale výrazné doplňky. Minimalismus neznamená jen neutrální barvy, ale i plno šťavnatých barev. Minimalismus neznamená absenci vzorů na oblečení, prostě jsou jen větší. K minimalismu nemusíte mít drahé oblečení od Victorie Backham, která se vyznačuje minimalistickou módou, klidně Vám stačí jednoduché úzké bílé tričko s dlouhou sukní nebo širokými kalhoty. A třešničkou na dortu, která to podtrhne bude výrazná barva. Co znamená nebo neznamená minimalismus pro Vás? 


“Móda, kterou si nemůžete vzít na ulici, není žádná móda.” (Coco Chanel)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mohlo by Vás zajímat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...