čtvrtek 25. dubna 2013

Velká recenze řasenek


Už nějakou chvilku Vám chci udělat velkou recenzi řasenek, protože s nimi neustále bojuji. Svou favoritku sice mám, ale 10 z 10 bodů by také nedostala. Na tu ještě čekám. A třeba mi poradí nějaká z Vás! :-))
Původně jsem chtěla recenzovat zhruba 15-20 řasenek průřezem různými značkami, ale zjistila jsem, že půlka je vyschlá a další mi záhadně zmizely asi k mamce. Tak Vám dnes přináším pouze 6 z nich. Jak vodě odolné, tak normální. Jak s plastovým kartáčkem, tak s normálním. A nakonec jak drahé, tak levnější. 
Pojďme na to.


řasy bez nalíčení



1 bod - nejhorší
5 bodů - nejlepší

Volume Million Lashes



cena: 190 Kč - 350 Kč 
kartáček: plastový, rovný
výrobce:  L´oreal
vodě odolná: ano 4/5
drolení: 3/5
prodloužení: 4/5
zahuštění: 3/5
černota: 4/5
odmalovává se dobře
Popis: Voděodolná řasenka Volume Million Lashes Waterproof vytváří extra objem a řasy tak husté, jako by jich byly miliony! Speciální elastomerový aplikátor nové generace je vysoce ohebný a díky velmi hustým štětinkám nevynechá jedinou řasu. Zvětší její objem až 3x a bohatě ji obalí po celé její délce.



Xxpress Volume Aqua



cena: 80 Kč - 130 Kč
kartáček: plastový, rovný
výrobce:  Gabriella Salvete
vodě odolná: ano 0/5
drolení: 3/5
prodloužení: 2/5
zahuštění: 1/5
černota: 3/5
Popis: Voděodolná řasenka s Panthenolem posiluje objem a vitalitu řas. Emulze je přizpůsobivá Vašim řasám a odolná vůči vlhkosti. Pro 100% účinek nechte řasy po nalíčení dostatečně zaschnout.




100% splash-proof


cena: 60 Kč - 100Kč 
kartáček: vláknový, zahnutý
výrobce:  Essence
vodě odolná: ano 2/5
drolení: 3/5
prodloužení: 3/5
zahuštění: 2/5
černota: 3/5
- má v sobě jemná vlákýnka,která řasu mají ještě o něco prodloužit a zahustit. Není to vyloženě špatně, ale od vlákýnek jsem čekala více.




Jak bych zhodnotila tyto tři vodě odolné řasenky. Koupila bych si jedině tu od L´oreal. Zatím je nejlepší ze všech vodě odolných řasenek. Z velké části se vyrovná její normální jmenovkyni. Prodlouží, relativně zahustí a černá barva je černá. Výhodou tohoto kartáčku je, že opravdu řasy namaluje každou zvlášť a oddělí je. Její nevodě odolná sestřička byla dlouho mou volbou čísla 1 než ji nahradila řasenka od Bourjois. Tato je jasnou jedničkou mezi vodě odolnými.
Jak řasenku od Essence, tak od Gabrielli Savete bych si už víckrát nekoupila.



False Lash Efect Fusion



cena: 200 Kč - 370 Kč 
kartáček: plastový, rovný
výrobce:  Max Factor
vodě odolná: ne
drolení: 4/5
prodloužení: 4/5
zahuštění: 3/5
černota: 4/5
Popis: Řasenka se snadnou aplikací a absolutně fantastickým efektem výrazných řas, jimž nechybí dokonalost a objem. Disponuje obřím kartáčkem, který zajišťuje nejen snadnou aplikaci, ale především maximální objem. Zvýrazní každou řasu zvlášť od kořene až ke konečku a spolu s novou technologií Liquid Lash dodává řasám na objemu. Výsledkem je vzhled, který si v ničem nezadá s umělými řasami a přitom působí naprosto přirozeně.



Respectissime Mascara Densifieur



cena: 370 Kč - 460 Kč 
kartáček: vláknový, zahnutý
výrobce:  La Roche-Posay
vodě odolná: ne
drolení: 5/5
prodloužení: 4/5
zahuštění: 3/5
černota: 4/5
Popis: Řasenka se speciálně zakřiveným kartáčkem zvětšující objem a hustotu řas. Obsahuje očištěné pigmenty, které nádherně obalí a zvýrazní každou jednotlivou řasu od kořene až ke konečku, nedrolí se a neslepuje řasy.



Volume Glamour Ultra Curl


starší a větší recenze tady


cena: 133 Kč - 350 Kč 
kartáček: vláknový, zahnutý
výrobce:  Bourjois
vodě odolná: ne
drolení: 5/5
prodloužení: 4/5
zahuštění: 4/5
černota: 4/5
jako jediná opravdu řasy natočí
Popis: Nová řasenka v řadě Volume Glamour se zahnutým štětečkem pro ještě výraznější řasy. Její krémová textura se velmi snadno aplikuje a obarví řasy intenzivně od kořínků ke konečkům. Formule obsahuje zhušťující činidla obohacená o přírodní vosky a silikon pro větší objem a natočení řas.



Všechny tyto tři řasenky mohu doporučit. I když jasnou favoritkou je pro mne Volume Glamour Ultra Curl. Protože splňuje to, co slibuje i když zahuštění bych chtěla mít o něco větší. I když to už by byly řasy skoro umělé :-) Řasenka od Max Factor bude vyhovovat těm, kteří mají rádi plastový kartáček. Řasy opravdu oddělí a prodlouží. Je velmi dobrá. Nakonec řasenka od La Roche-Posey. není vůbec špatná a myslím, že řasy bude zatěžovat ze všech nejméně a bude mít nejvíce vitamínů dodávaných řasám. Ale na druhou stranu je tu vysoká cena a ne tak dokonalé namalování jako u předchozích dvou. Ale lidem, kteří dbají hlavně o výživu řas a chtějí alespoň dobré namalování, doporučuji tuto.

Na závěr bych chtěla ještě uvést dva tipy. 
1. řasenka od L´oreal Volume million lashes - maluje skoro identicky jako recenzovaná od Max Factoru a o něco lépe jak její vodě odolná sestra, ale to je logické. S novou funkcí klesají ty ostatní.
2. řasenka od Max Factor - 2000 calorie - také jedna z nejlepších, co jsem kdy měla. Až mi dojde moje Bourjois, chci se zase na čas vrátit k této. Ráda totiž řasenky střídám, protože po dvou baleních s nimi začínám být nespokojená.


Uff taková malá nenápadná věc a kolik je to psaní a kolik nadělá parády :-))
Která vyhovuje Vám?
P.S.: Když už jsme u těch řas, čekejte recenzi na Volumizing lash powder od Essence a nějaký dobrý odličovač očí. Dnes jsem jim dala zabrat.
P.S.S.: Všechny řasenky mohou vyhovovat každému jinak. Je to de facto je o pocitu. Když jsem zpětně koukala, tak na fotkách to zas takový rozdíl totiž ani není.

"Řasy jako mrkací panenka."

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mohlo by Vás zajímat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...