středa 27. března 2013

Hubnutí no°1


Jak už jsem říkala, chci začít psát sekci o hubnutí, formování a vůbec zdravém životním stylu.
A proč vlastně? Neni to je o tom shodit pár kilo nebo cm, ale cítit se lépe. A to je pro každého individuální. Teď je pro mě nemyslitelná váha například 55kg (neukamenujte mě, jsem maličká a neni to tedy na mou postavu málo, ale teda ani ne vyloženě, že bych byla za buřtíka šíleného), ale třeba po dětech to budu mít jinak. Teď prostě chci mít krásnou postavu (ale kdo by ji nechtěl v jakémkoli věku, jen to tolik neřeší), ale potom třeba budu mít priority jinde. Kdo ví a třeba právě 55kg bude v tu chvíli můj ideál. 

Nechci tady teď psát takové ty klasické věci, jako že snídat je základ, že se musíme hýbat a tak dále. Protože každý, kdo chce zhubnout tyto základy ví a zná. Třeba časem napíšu článek i o tom, (když budete chtít) ale prozatím mi to příjde zbytečné.


Tenhle článek chci věnovat tomu, jak NE
Víme, jak ano a stejně to ne všechny dodržujeme :-))



Doplňky stravy!
Nebudu je všechny vyjmenovávat. 


Určitě to znáte. Reklamy po stranách internetových oken. 
Všechny doplňky stravy musí mít prokázané lékařské výzkumy. A tyto přípravky je nemají! Ano uvádějí odkazy na univerzity a lékaře, nebo odkazy na schválení ministerstvem zdravotnictví - ne nejsou pravdivé! Stejně jako ty přípravky nezaručí zhubnutí 20ti Kg za měsíc. 
Ano existují třeba čaje, nebo různé jiné doplňky, ale ty zaručují maximálně zrychlení metabolismu nebo sníženou chuť k jídlu, ale nezhubnou za nás.
Tže vynechte "zázračné přípravky" ať už mají jakékoli recenze. Nevíte, kdo je psal (sama firma).






Aidipex = Zlatá vejce
Ne, ne a ještě jednou ne! Ano tento přípravek funguje. Ale jak? Zničí Vám celé tělo. A neni jen tak ze srandy na předpis! Často jsou účinky srovnávané s tvrdou drogou. Závislost a stejné účinky. POkud máte lék v krvi jste aktivní, nabuzení a tak dále. Jakmile přestane účinkovat nastupuje deprese, poruchy spánku ...
A po úplném vysazení nechtěný jo-jo efekt.


Kdo by takto krásně chtěl zhubnout? Děkuji, ale já ne. :-)




A co třeba liposukce?
Určitě jsou typy, které fungují. Ale pořád to je zásah do těla, který není normální. Ale pokud to někomu pomůže? Proč ne. Jen to podle mého neodpovídá ceně. Já jednou dostala poukázku na Kryolipolýzu a žádný zázrak se podle mě nekonal. I když se to špatně hodnotí, protože výsledek se dostaví po 6ti týdnech až 3 měsících. Ale nikdy už na to nepůjdu. To radši o 6 lekcí více ve fitku. Ale zase je to de facto cesta kudy ne. To, že Vám odsají tuk, nezaručí, že se Vám zase nevrátí. A on se vrátí pokud nezměníte celý životní styl. A to ho rovnou můžete změnit hned na začátku a zhubnout s ním od začátku až do konce. Aspoň budete mít ze sebe větší radost. Plus finanční stránka věci. Jít si zaběhat stojí jen nějaké to přemlouvání, ale liposukce pár tisícovek.




A tady jeden vtipný obrázek. Najdete chybu? Ano firmy nám to servírují přesně naopak ale zázrak se nakonec nekoná.








Většinou to vidíme přesně naopak. Nebo jak se vidíte vlastně v zrcadle vy? Já to mám hodně rozporuplné. Většinou přesně naopak, ale někdy se fakt vidím takhle. Je to tím, že jsem v životě spokojená, koupím si třeba nové oblečení a myslím si, že mi sluší a mám dobrý pocit a tak dále a tak dále a pak si říkám ty jo tenhle faldík jsem neměla - jak to, že mi to ale tak sluší? Je to jen o vnitřní spokojeností a mít sama sebe ráda , pokud tedy fakt doopravdy netrpíte těžkou obezitou. Tímto postojem vyřešíte hodně věcí. :-)








Nakonec jeden obrázek pro pobavení, jak to nedělat. Ale co si budeme povídat :)

(strašně se mi líní ta věta "Seriously fatty, go run")



„Inteligentní žena se nespoléhá na svou krásu.“

2 komentáře:

  1. Hezky řečeno:-) Překvapuje mě, že jako jedna z mála se vidíš v zrcadle hezky:-) Jo, všecko je to o pohledu na věc a o tom, jestli se máš ráda. Ten, kdo se nemá rád, se bude trápit do aleluja a nikdy nebude spokojený...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy se tak vidím! Ale naštěstí i takové dny jsou :-)) A měla by je mít každá :-) Často si říkám, že s tím zadkem jsem jak vepřík. Ale na druhou stranu lepší kulatej než žádnej :-)

      Vymazat

Mohlo by Vás zajímat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...