pondělí 15. dubna 2013

V hlavní roli - pánská košile

Boyfriend shirt


Investice, která se vyplatí. Mnoho žen se inspiruje pánským šatníkem a tohle je ten správný základní pánský kousek, který si pořídit. Pokud se ji naučíte nosit budete sexy a elegantní zároveň. Je to osvědčená klasika. 
Nosit se dá prakticky kamkoli - do školy, do práce, na rande - prostě kamkoli. Řada celebrit si ji bere i do prvních řad módních přehlídek. Na důležité schůzky, na procházku s rodinou nebo na VIP akce. A co teprv známé filmové scény, kdy si dívka místo svých šatů oblékne pánskou košili a ledabyle ji zapne. Pro mě zatraceně sexy! 
A jaký názor na ni máte vy? HOT or NOT?

A jak ji nosit?
S pencil sukněmi, mini kraťásy, boyfriend džínami, koženými kalhoty, legínami, džínami, botami s vysokými podpatky, s converskami, s kšandami a kloboukem, doplněnou o výrazné šperky a hodinky, místo "svetru" nebo do klasického obleku. 

A co rozhodně nedělat?
Pokud zvolíte leginy, určitě si zkontrolujte, zda-li je košile dost dlouhá.Není nic horšího než vykukující zadeček i když je zatraceně sexy. Odhalený zadeček v leginách je povolen pouze pokud jdete cbičit a máte to jako sportovní komplet.
Zvonové nebo plandavé kalhoty. Budete vypadat jak hastroš a ztratíte veškeré vaše křivky.


Filmové scény

Hot & Sexy

Outfits - který se Vám líbí nejvíce?


Žádné komentáře:

Okomentovat

Mohlo by Vás zajímat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...